هدایت گستر

ساخت وبلاگ

یکی از پرفروش ترین وسایل روشنایی پرطرفدار در روز های اخیر، مهتابی ال ای دی است. مهتابی های LED دارای انواع مختلف و برند های متنوعی هستند که هر کدام برای یک محیط مورد استفاده قرار می گیرند. اما در نظر داشته باشید که پیش از خرید این وسیله ارزشمند، می بایست از جدید ترین قیمت مهتابی ال ای دی مطلع گردید تا بتوانید خریدی سودمندانه و مفید داشته باشید. در ادامه با ما همراه باشید تا با عوامل موثر بر قیمت مهتابی ال ای دی بیشتر آشنا شوید.

میزان توان خروجی
یکی از مهم ترین عواملی که قیمت مهتابی ال ای دی را تعیین می کند، میزان توان خروجی است. همانطور که در بخش های قبل گفته شد، لامپ های ال ای دی دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام در یک محیط مورد استفاده قرار می گیرد. به طور عمده، توان خروجی لامپ های ال ای دی از 10 الی 150 وات و میزان نور دهی آن ها از 100 الی 400 لومن است. هر چقدر که توان مصرفی و میزان نور دهی مهتابی ال ای دی بیشتر باشد، قیمت آن افزایش می یابد.

نوع مدار درون مهتابی 
در برخی از مهتابی های ال ای دی، متخصصان برخی کارخانجات برای صرفه اقتصادی بهتر از مدار های ساده به همراه خازن تک استفاده می نمایند. این امر موجب کاهش قیمت مهتابی ال ای دی می گردد. اما متخصصان برخی دیگر کمپانی ها برای افزایش طول عمر لامپ LED مهتابی بر روی مدار اصلی آن ها چندین خازن به همراه چیپ الکتریکی نصب می نمایند تا طول عمر مهتابی افزایش و عملکرد آن بهبود یابد. در چنین مواقعی به دلیل وجود چیپ و خازن های اضافه، طول عمر و قیمت مهتابی ال ای دی افزایش می یابد.

نوع و طرح فرم
مهتابی های ال ای دی دارای فرم های مختلفی با توجه به سلیقه مصرف کنندگان هستند. متعدد ترین و پر فروش ترین مهتابی ال ای دی، مهتابی های ال ای دی با فرم آلومینیومی سفید است. این نوع مهتابی نسبت به دیگر مهتابی های ال ای دی از قیمت مناسب تری برخوردار هستند. اما در برخی از مواقع، فرمی که بر روی مهتابی ال ای دی قرار می گیرد، توسط سفارش مشتریان ساخته می شود و در نتیجه قیمت مهتابی ال ای دی با افزایش مواجه می گردد. 

هدایت گستر...
ما را در سایت هدایت گستر دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : هدایت گستر hedayatgostar بازدید : 19 تاريخ : سه شنبه 3 بهمن 1402 ساعت: 17:16

دیودهای ساطع کننده نور (LED): 
یکی از کم مصرف ترین انواع لامپ هستند که گرما تولید نمی کنند، حاوی جیوه نیستند و نور درخشانی از خود ساطع می سازند. برخی از لامپ ها دارای چراغ های LED داخلی هستند و به آنها LED یکپارچه می گویند. این مدل ها ماندگاری بالایی دارند (تا 50000 ساعت).

لامپ رشته‌ای: 
این لامپ‌ها متداول‌ترین نوع لامپ هستند و معمولاً ارزان‌ترین نوع لامپ‌ها برای محیط های مختلف کاربرد دارند. این نوع لامپ ها، نور گرم ساطع می کنند، و معمولاً تا یک سال، دوام دارند؛ این در حالی است که طول عمرشان بیشتر از لامپ های هالوژن است؛ اما به اندازه لامپ های CFL یا LED، با دوام نیستند. لامپ های رشته ای همچنین به اندازه سایر انواع لامپ حبابی، از نظر انرژی کارآمد نیستند.

لامپ فلورسنت فشرده (CFL): 
این لامپ های کم مصرف می توانند طیف وسیعی از رنگ ها را بسته به مدلی که انتخاب می کنید، منتشر کنند. اغلب مدتی طول می کشد تا لامپ های فلورسنت گرم شوند و روشنایی بیشتری تولید کنند. از انواع لامپ حبابی برای روشن کردن فضاهای بزرگ مانند زیرزمین، اتاق ها و آشپزخانه ها استفاده کنید. این محصولات نسبت به چراغ های، LED ارزان تر هستند و می توانند بیشتر از لامپ های رشته ای دوام بیاورند. این لامپ ها حاوی جیوه هستند، بنابراین باید با دقت با آنها کار کنید. پس از سوختن، قابل بازیافت هستند.

لامپ هالوژن: 
این چراغ ها نور سفیدی از خود ساطع می کنند. لامپ های هالوژنی، کم مصرف بوده، برای روشنایی توکار، چراغ های آویز، و روشنایی زیر کابینت ها، عالی هستند. این لامپ ها، کوتاه ترین طول عمر را در بین سایر انواع لامپ حبابی دارند. با این حال، مهم است که توجه داشته باشید که آنها به سرعت گرم می شوند، بنابراین باید لامپ های هالوژن را از مواد خطرناک آتش دور نگه داشت. همچنین توصیه می کنیم از دستکش برای تعویض لامپ استفاده کنید، زیرا چربی موجود بر روی دست شما در صورت داغ شدن بیش از حد، باعث انفجار لامپ می شود.

هدایت گستر...
ما را در سایت هدایت گستر دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : هدایت گستر hedayatgostar بازدید : 22 تاريخ : يکشنبه 1 بهمن 1402 ساعت: 20:19